mobile menu

Egészségügyi intézetben bekövetkezett haláleset esetén

Amennyiben az elhalálozás egészségügyi intézményben történik, Önnek a fekvőbeteg osztályra (pl.: kardiológia, belgyógyászat, sebészet, tüdő, stb.) kell befáradnia, hogy az elhunyt személyes tárgyait és a zárójelentést átvegye.

Érdeklődjön!
Mobil: 06-30/6561-389
E-mail: info@aksdtemetkezes.hu

Forduljon hozzánk bizalommal, fáradjon be a Debreceni Köztemető I. számú kapujánál található Temető Ügyfélszolgálati Irodánkba, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Önnek csak a temetéshez szükséges dokumentumokat kell behoznia, s munkatársaink innentől kezdve mindent elintéznek Ön helyett, legyen az korházi ügyintézés, a halottvizsgálati bizonyítvány és a halotti anyakönyvi kivonat beszerzése.

Kórboncolás: Ha halál természetes, de az oka nem ismert, ha az elhunyt egészségügyi intézményben hunyt el, illetve hamvasztásos temetési mód választása esetén.
Igazságügyi boncolás: Ha a halál közterületen következett be, ha a halál nem természetes úton következett be.
Temető: A halál természetes eredetű, boncolást követően a halál oka ismert, koporsós temetés esetén, hamvasztást követően hamvasztásos temetés esetén.
Hamvasztó üzem: A halál oka ismert, hamvasztható az elhunyt, nem természetes halál esetén Rendőrség engedélye rendelkezésre áll.
Temető: Lakáson bekövetkezett halál esetén, ha a halál természetes eredetű, és a halál oka ismert, koporsós temetés választása esetén.

Társaságunk ezt követően teljes körűen minden teendőt elintéz Ön helyett!

mobil: 06-30/6561-389
email: info@aksdtemetkezes.hu

Önnek nincs más dolga, csak hogy felvegye a kapcsolatot Társaságunkkal!

A Pathológiai Intézetben és az Igazságügyi Orvostani Intézetben kiállított Halottvizsgálati Bizonyítvány átvételéért nem kell fáradnia, azt Társaságunk – térítésmentesen – Ön helyett átveszi, kiegyenlítve a végtisztességre történő előkészítésért és az elhunyt hűtéséért felszámolt díjat, amelyet az irodánkban történő ügyintézés során továbbszámlázott díjtételként számolunk el.