mobile menu

Tennivalók halálozás esetén

Forduljon hozzánk bizalommal, s mi elvégezzük a szükséges teendőket Ön helyett, levéve a terhet Önről, s megkímélve Önt az esetleges félrevezetésektől ebben a fájdalmas időszakban.

Társaságunk a Debreceni Köztemetőben kedvező feltételek mellett 2 napos határidővel végezi el a hamvasztásokat. Debrecen Városában kizárólag az AKSD Temetkezés Debrecen végez egy helyben teljes körű temetkezési szolgáltatást. 


Társaságunk 1996 óta, mint Kegyeleti Közszolgáltató végzi felelősséggel a teljes körű temetkezési szolgáltatási tevékenységet Debrecen Város területén. Mivel Debrecen Város területén kizárólag Társaságunk végez egy helyben teljes körű temetkezési szolgáltatást, így gazdaságos megoldásokat tudunk kínálni Önnek, elsődlegesen szem előtt tartva, hogy a temetkezési költségek a lehető legkedvezőbben alakuljanak az Ön számára, függetlenül attól, hogy az elhunyt elhalálozása lakáson, egészségügyi intézményben, közterületen, akár külföldön történt természetes vagy nem természetes (baleset, idegenkezűség, önkezűség) úton.

A különböző ügymenetek részleteinek megtekintéséhez válasszon az alábbi halálozási körülmények közül

temetkezes-debrecen-tennivalok-halalozaskor_1.jpg temetkezes-debrecen-tennivalok-halalozaskor_2.jpg

Felvetődik a legelső kérdés

„Ki szállítsa el az elhunytat, és hogyan tovább, mit kell intézni, és hová kell menni?”

Miben segíthetünk Önnek?


Társaságunk 24 órás halott szállítási ügyeletet tart Debrecen Városában, s ezt „Rendelkezésre állási díj” nélkül teszi! Önnek tehát nincs más dolga, csak hívnia kell Társaságunk „Halottszállítási ügyeleti” telefonszámát, vagy kérnie kell a halottszemlét végző orvost, hogy az AKSD Temetkezést rendelje ki az elhunyt elszállítására. Társaságunk maximum 1 órán belül megérkezik a megadott helyszínre, s segít Önnek az elhunyt méltó, szállításra történő előkészítésében is.

Halott szállítás ügyelet (0-24 H)
tel.: 06-52/563-985, mobil: 06-30/9250-186
Rendelkezésre állási díj nélkül!

Társaságunk ezt követően teljes körűen minden teendőt elintéz Ön helyett!

Forduljon hozzánk bizalommal, fáradjon be a Debreceni Köztemető I. számú kapujánál található Temető Ügyfélszolgálati Irodánkba, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Önnek csak a rendelkezésére álló, temetéshez szükséges dokumentumokat kell biztosítania, s munkatársaink innentől kezdve mindent elintéznek Ön helyett, legyen az korházi ügyintézés, boncolási mentesség megkérése, a halottvizsgálati bizonyítvány és a halotti anyakönyvi kivonat beszerzése, vagy éppen rendőrségi temetési engedély beszerzése.


A temetőn belüli temetkezési szolgáltatási tevékenységeket kizárólagos joggal csak Társaságunk végezheti, így Társaságunktól közvetlenül tudja megrendelni a temetéshez Ön által szükségesnek ítélt szolgáltatásokat.

Saját sírköves csoportunk a temetéshez szükséges sírkő elbontásokat, majd a temetés megtörténtét követő újraállításokat, esetlegesen felmerülő új sírkő felállítását rövid határidővel, GARANCIÁVAL végzi el.

Mi abban segítünk Önnek, hogy a legkedvezőbb ajánlat megadásával igyekszünk az Önt terhelő temetkezési költségeket az ár-érték arány szem előtt tartásával legalacsonyabb szinten tartani.