mobile menu

Urna átadása

Szeretné elhunyt hozzátartozójának a hamvait közvetlen környezetében elhelyezni, vagy más temetkezési emlékhelyen szeretné örök nyugalomra helyezni? Forduljon hozzánk bizalommal, mert Társaságunk az urna átadás megszervezése során minden részletre kiterjedő, teljes körű ügyintézést biztosít a legrövidebb határidővel, garantáltan kedvező áron. Társaságunk a Debreceni Köztemetőben kedvező feltételek mellett 2 napos határidővel végezi el a hamvasztásokat.

A Debreceni Köztemetőkben Társaságunk gazdaságos megoldásokat tud kínálni, elsődlegesen szem előtt tartva, hogy a temetkezési költségek a lehető legkedvezőbben alakuljanak az Ön számára.

temetkezes-debrecen-urna-atadas_1.jpg temetkezes-debrecen-urna-atadas_2.jpg

Társaságunk teljes körűen minden teendőt elintéz Ön helyett!
Önnek nincs más dolga, csak hogy felvegye a kapcsolatot Társaságunkkal!

Forduljon hozzánk bizalommal, fáradjon be a Debreceni Köztemető I. számú kapujánál található Temető Ügyfélszolgálati Irodánkba, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Kérje kedvezményes, az Ön igényeire szabott ajánlatainkat, vagy válasszon speciális, extra kedvezményeket tartalmazó csomagjaink közül!


Érdeklődjön Munkatársainknál!

A.K.S.D. Temetkezés
Nagyerdei Köztemető I. kapu
4028 Debrecen, Benczúr Gyula u. 6.

Mobil: 06-30/6561-389
Mobil: 
06-30/515-4826
E-mail: info@aksdtemetkezes.hu
Web: www.aksdtemetkezes.hu


Az urna átadásához szükséges temetkezési kellékek

Az urna átadáshoz szükséges temetkezési kellékeink körét úgy alakítottuk ki, hogy a magas minőség szem előtt tartása mellett mindenki számára megnyugtató megoldást kínáljon. Bemutató termünkben az alacsonyabb árfekvésű hamvasztó koporsóktól a prémium minőségű keményfa hamvasztó koporsóig, az olcsóbb kerámia urnáktól a magas minőségű fém, fa, üveg urnákig, valamint a fa urnakoporsókat is említve, a legjobb ár-érték arányt biztosítva tudunk megoldásokat kínálni.

Az urna átadás menete

Társaságunk a teljes körű ügyintézés során mindent elintéz Ön helyett és beszerzi a hamvasztáshoz és az urnakiadáshoz szükséges dokumentumokat (korházi ügyintézés, boncolási mentesség megkérése, a halottvizsgálati bizonyítvány és a halotti anyakönyvi kivonat beszerzése). Ezt követően elhunytat beszállítjuk a Debreceni Köztemető hamvasztóüzemébe, ahol 2 napos határidővel megtörténik az elhunyt elhamvasztása, amelyet követően a hamvakat urnabetétbe helyezzük. Amennyiben választott temetkezési kelléket (urna vagy urnakoporsó), úgy az urnabetétet abban helyezzük el.

Az urna átadása során kollégáink egyeztetik a megrendelt temetkezési szolgáltatásokat, majd átadják a hamvasztási emléklapot és egy speciális urnaszállító dobozban az elhunyt hozzátartozó hamvait tartalmazó urnát.

Az urna átadása történhet a Ravatalozó épületében található urnaátadó helységből, de igény esetén az urnát Debrecen Város közigazgatási területén térítésmentesen megadott címre is kiszállítjuk. Távolsági szállítás esetén postai úton vagy futárszolgálattal is tudjuk biztosítani a hamvak eltemettetőhöz eljuttatását.