mobile menu

Temetkezési dokumentumok beszerzése

Szeretné intézni a temetést, de nem tudja, hogy milyen dokumentumok kellenek, vagy nincsenek meg a szükséges papírok? Valamelyik dokumentum hiányzik? Ne aggódjon! Önnek nem kell a szükséges és hiányzó dokumentumok beszerzéséért fáradnia, azokat Társaságunk beszerzi, s ezt követően teljes körűen minden teendőt elintéz Ön helyett! Forduljon hozzánk bizalommal, fáradjon be a Debreceni Köztemető I. számú kapujánál található Temető Ügyfélszolgálati Irodánkba, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

temetkezes-debrecen-temetkezesi-dokumentumok-beszerzese_1.jpg temetkezes-debrecen-temetkezesi-dokumentumok-beszerzese_2.jpg

A Pathológiai Intézetben és az Igazságügyi Orvostani Intézetben kiállított Halottvizsgálati Bizonyítvány átvételéért szintén nem kell fáradnia, azt Társaságunk Ön helyett átveszi, kiegyenlítve a végtisztességre történő előkészítésért és az elhunyt hűtéséért felszámolt díjat, amelyet az irodánkban történő ügyintézés során továbbszámlázott díjtételként számolunk el.

A temetéshez szükséges a Rendőrség engedélye? Nem szükséges érte fáradnia, s hosszasan várakoznia, Társaságunk beszerzi Ön helyett a szükséges engedélyt.

A temetéshez szükséges Halotti anyakönyvi kivonat beszerzéséért szintén nem kell fáradnia, azt Társaságunk Ön helyett beszerzi, levéve a terhet Önről, s megkímélve Önt a hosszú és idegőrlő várakozásoktól.


Érdeklődjön!

AKSD Temetkezés Debrecen

Mobil: 06-30/6561-389, 06-30/515-4826

E-mail: info@aksdtemetkezes.huzintén