mobile menu

Koporsós temetés

Társaságunk minden részletre kiterjedő, teljes körű ügyintézést biztosít a gyászoló hozzátartozók és az eltemettetők részére a hagyományos, koporsós temetési mód megszervezése során, megkönnyítve a döntési helyzeteket ebben a fájdalmas időszakban. A Debreceni Köztemetőkben az AKSD Temetkezés Debrecen kizárólagos joggal végzi a hagyományos, koporsós temetéseket A Debreceni Köztemetők területén hagyományos, koporsós temetés új, vagy meglévő sírba, földbe temetéssel, illetve alépítménnyel rendelkező sírboltba temetéssel történhet.

részletek→

Hamvasztásos temetés

Társaságunk minden részletre kiterjedő, teljes körű ügyintézést biztosít a gyászoló hozzátartozók és az eltemettetők részére a hamvasztásos temetési mód megszervezése során, megkönnyítve a döntési helyzeteket ebben a fájdalmas időszakban. A Debreceni Köztemetők területén hamvasztásos temetés urna elhelyezéssel vagy a hamvak szórásával történhet. Az urna elhelyezés történhet új, vagy meglévő sírba, földbe temetéssel, illetve alépítménnyel rendelkező sírboltba temetéssel, illetve urnafalba és urnafülkébe.

részletek→

Hamvak szórása

Társaságunk minden részletre kiterjedő, teljes körű ügyintézést biztosít a gyászoló hozzátartozók és az eltemettetők részére a hamvak szórásának megszervezése során. A Debreceni Köztemető legfrekventáltabb részén található Európa legkorszerűbb és legszebb hamuszóró kegyhelye, amely március közepétől október közepéig (vagy az első fagyok beálltáig) áll az eltemettetők rendelkezésére.

részletek→

Urna átadása

Szeretné elhunyt hozzátartozójának a hamvait közvetlen környezetében elhelyezni, vagy más temetkezési emlékhelyen szeretné örök nyugalomra helyezni? Forduljon hozzánk bizalommal, mert Társaságunk az urna átadás megszervezése során minden részletre kiterjedő, teljes körű ügyintézést biztosít a legrövidebb határidővel, garantáltan kedvező áron. Társaságunk a Debreceni Köztemetőben kedvező feltételek mellett 2 napos határidővel végezi el a hamvasztásokat.

részletek→

Temetkezési kellékek értékesítése

Társaságunk Temető Ügyfélszolgálati Irodájában a hagyományos koporsós és a hamvasztásos temetéshez szükséges temetkezési kellékeink körét úgy alakítottuk ki, hogy az a magas minőség szem előtt tartása mellett mindenki számára megnyugtató megoldást kínáljon. Bemutató termünkben a hamvasztó koporsók, a hagyományos négyszögletű koporsók, és a hatszögletű koporsók mellett a nyolcszögletű és az amerikai típusú koporsók, valamint az urnakoporsók széles választéka is megtalálható. Az AKSD Temetkezés az alacsonyabb árfekvésű laminált koporsóktól egészen a prémium minőségű keményfa koporsóig, a legjobb ár-érték arányt biztosítva tud megoldást kínálni.

részletek→

Temetkezési dokumentumok beszerzése

Szeretné intézni a temetést, de nem tudja, hogy milyen dokumentumok kellenek, vagy nincsenek meg a szükséges papírok? Valamelyik dokumentum hiányzik? Ne aggódjon! Önnek nem kell a szükséges és hiányzó dokumentumok beszerzéséért fáradnia, azokat Társaságunk beszerzi, s ezt követően teljes körűen minden teendőt elintéz Ön helyett! Forduljon hozzánk bizalommal, fáradjon be a Debreceni Köztemető I. számú kapujánál található Temető Ügyfélszolgálati Irodánkba, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

részletek→

Búcsúztatás

Temetés felvételekor, a helyszínen a család kérésének megfelelően kollégáink segítséget nyújtanak a világi illetve az egyházi búcsúztatási lehetőségekkel kapcsolatban.

részletek→

Gyászjelentések elkészítése, megjelentetése

Szeretnénk tájékoztatni, hogy Vállalatunk segítséget nyújt a gyászhirdetés egyedi elkészítésében, illetve a Hajdú-Bihari Naplóban, vagy egyéb Kelet-magyarországi és Észak-magyarországi napilapokban történő megjelentetésében a hozzátartozók kérésének megfelelően.

részletek→