mobile menu

Bemutatkozás

Honlapunk célja, hogy teljes körű, minden részletre kiterjedő tájékoztatást adjon Önnek és a végtisztesség megadásának megszervezésében érintett hozzátartozóknak. Egy haláleset bekövetkezése mindig nehéz helyzet elé állítja a családtagokat és sok esetben még a legerősebb és leghatározottabb emberek is képesek döntésképtelenné és elesetté válni.

Társaságunk ebben a nehéz helyzetben kíván segítséget nyújtani, levéve a terhet az eltemettetők válláról, megkímélve Őket az esetleges félrevezetésektől ebben a fájdalmas időszakban.

temetkezes-debrecen-bemutatkozas_1.jpg temetkezes-debrecen-bemutatkozas_2.jpg

Debrecen Városában kizárólag AKSD Temetkezés végez saját munkavállalói állományával egy helyben teljes körű temetkezési szolgáltatást, így gazdaságos megoldásokat tudunk kínálni, elsődlegesen szem előtt tartva, hogy a temetkezési költségek a lehető legkedvezőbben alakuljanak az eltemettetők számára.

Forduljon hozzánk bizalommal, fáradjon be a Debreceni Köztemető I. számú kapujánál található Temető Ügyfélszolgálati Irodánkba, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Önnek csak a rendelkezésére álló, temetéshez szükséges dokumentumokat kell biztosítania, és az AKSD Temetkezés munkatársai innentől kezdve mindent elintéznek Ön helyett, legyen az kórházi ügyintézés, a halottvizsgálati bizonyítvány és a halotti anyakönyvi kivonat beszerzése, sírnyitási engedély, vagy éppen rendőrségi temetési engedély beszerzése.

A temetőn belüli temetkezési szolgáltatási tevékenységeket kizárólagos joggal csak Társaságunk végezheti, így Társaságunktól közvetlenül tudja megrendelni a temetéshez Ön által szükségesnek ítélt szolgáltatásokat. 

Saját sírköves csoportunk a temetéshez szükséges sírkő elbontásokat, majd a temetés megtörténtét követő újraállításokat, esetlegesen felmerülő új sírkő felállítását rövid határidővel, GARANCIÁVAL végzi el.

Mi abban segítünk Önnek, hogy a legkedvezőbb ajánlat megadásával igyekszünk az Önt terhelő temetkezési költségeket az ár-érték arány szem előtt tartásával legalacsonyabb szinten tartani.