mobile menu

Tennivalók halálozás esetén

Forduljon hozzánk bizalommal, s mi elvégezzük a szükséges teendőket Ön helyett, levéve a terhet Önről, s megkímélve Önt az esetleges félrevezetésektől ebben a fájdalmas időszakban.

Ne hagyja, hogy önmagukat teljes körű temetkezési szolgáltatónak nevező vállalkozások félrevezessék Önt, s több 100 Km-t szállítsák elhunytját hamvasztás céljából, holott a Debreceni Köztemetőben 3 napos határidővel végezzük a hamvasztásokat! 

Debrecen Városában kizárólag az AKSD Temetkezés Debrecen végez egy helyben teljes körű temetkezési szolgáltatást.

Társaságunk 1996 óta, mint Kegyeleti Közszolgáltató végzi felelősséggel a teljes körű temetkezési szolgáltatási tevékenységet Debrecen Város területén. Mivel Debrecen Város területén kizárólag Társaságunk végez egy helyben teljes körű temetkezési szolgáltatást, így kézenfekvő és gazdaságos megoldásokat tudunk kínálni Önnek, elsődlegesen szem előtt tartva, hogy a temetkezési költségek a lehető legkedvezőbben alakuljanak az Ön számára, függetlenül attól, hogy az elhunyt elhalálozása lakáson, egészségügyi intézményben, közterületen, akár külföldön történt természetes vagy nem természetes (baleset, idegenkezűség, önkezűség) úton.

A különböző ügymenetek részleteinek megtekintéséhez válasszon az alábbi halálozási körülmények közül

temetkezes-debrecen-tennivalok-halalozaskor_1.jpg temetkezes-debrecen-tennivalok-halalozaskor_2.jpg

Felvetődik a legelső kérdés

„Ki szállítsa el az elhunytat, és hogyan tovább, mit kell intézni, és hová kell menni?”

Miben segíthetünk Önnek?


Társaságunk 24 órás halott szállítási ügyeletet tart Debrecen Városában, s ezt „Rendelkezésre állási díj” nélkül teszi! Önnek tehát nincs más dolga, csak hívnia kell Társaságunk „Halottszállítási ügyeleti” telefonszámát, vagy kérnie kell a halottszemlét végző orvost, hogy az AKSD Temetkezést rendelje ki az elhunyt elszállítására. Társaságunk maximum 1 órán belül megérkezik a megadott helyszínre, s segít Önnek az elhunyt méltó, szállításra történő előkészítésében is.

Halott szállítás ügyelet (0-24 H)
tel.: 06-52/563-985, mobil: 06-30/9250-186
Rendelkezésre állási díj nélkül!

Társaságunk ezt követően teljes körűen minden teendőt elintéz Ön helyett!

Forduljon hozzánk bizalommal, kérje házhoz menő ügyintézésünket vagy fáradjon be a Debreceni Köztemető I. számú kapujánál található Temetés felvételi Irodánkba, ahol egyszerre 4 munkatársunk áll az ügyfelek, így az Ön rendelkezésére is.

Önnek csak a rendelkezésére álló, temetéshez szükséges dokumentumokat kell biztosítania, s munkatársaink innentől kezdve mindent elintéznek Ön helyett, legyen az korházi ügyintézés, boncolási mentesség megkérése, a halottvizsgálati bizonyítvány és a halotti anyakönyvi kivonat beszerzése, a boncolás nélküli hamvasztási engedély, vagy éppen rendőrségi temetési engedély beszerzése.

A Debrecen Város Kegyeleti Közszolgáltatójaként első kézből adunk információt Önnek a sírhely nyilvántartási rendszerünkből és a temetési időpont kiválasztásában is gyors és rugalmas választási lehetőséget tudunk biztosítani az Ön számára.

A temetőn belüli temetkezési szolgáltatási tevékenységeket kizárólagos joggal csak Társaságunk végezheti, így Társaságunktól közvetlenül – más közvetítő temetkezési szolgáltatók bevonása nélkül – tudja megrendelni az temetéshez Ön által szükségesnek ítélt szolgáltatásokat.

Saját sírköves csoportunk a temetéshez szükséges sírkő elbontásokat, majd a temetés megtörténtét követő újraállításokat, esetlegesen felmerülő új sírkő felállítását rövid határidővel, GARANCIÁVAL végzi el.

Mi abban segítünk Önnek, hogy a legkedvezőbb ajánlat megadásával igyekszünk az Önt terhelő temetkezési költségeket – félrevezető marketing szövegek nélkül – az ár-érték arány szem előtt tartásával legalacsonyabb szinten tartani.