mobile menu

Temetkezési dokumentumok beszerzése

Szeretné intézni a temetést, de nem tudja, hogy milyen dokumentumok kellenek, vagy nincsenek meg a szükséges papírok? Valamelyik dokumentum hiányzik? Ne aggódjon! Önnek nem kell a szükséges és hiányzó dokumentumok beszerzéséért fáradnia, azokat Társaságunk – térítésmentesen – beszerzi, s ezt követően teljes körűen minden teendőt elintéz Ön helyett! Forduljon hozzánk bizalommal, fáradjon be a Debreceni Köztemető I. számú kapujánál található Temetés felvételi Irodánkba, ahol egyszerre 4 munkatársunk áll az ügyfelek, így az Ön rendelkezésére is.

Szeretné intézni a temetést, de nem tudja, hogy milyen dokumentumok kellenek, vagy nincsenek meg a szükséges papírok?

temetkezes-debrecen-temetkezesi-dokumentumok-beszerzese_1.jpg temetkezes-debrecen-temetkezesi-dokumentumok-beszerzese_2.jpg

Valamelyik dokumentum hiányzik? Ne aggódjon! Önnek nem kell a szükséges és hiányzó dokumentumok beszerzéséért fáradnia, azokat Társaságunk – térítésmentesen – beszerzi, s ezt követően teljes körűen minden teendőt elintéz Ön helyett! Forduljon hozzánk bizalommal, fáradjon be a Debreceni Köztemető I. számú kapujánál található Temető Ügyfélszolgálati Irodánkba, ahol egyszerre 7 munkatársunk áll az ügyfelek, így az Ön rendelkezésére is.

Szeretné kérni, hogy elhunyt hozzátartozóját ne boncolják? Nem kell fáradnia, Társaságunk eljár Ön helyett, s megkéri a Pathológiai Intézettől a boncolás mentességet. A Pathológiai Intézetben és az Igazságügyi Orvostani Intézetben kiállított Halottvizsgálati Bizonyítvány átvételéért szintén nem kell fáradnia, azt Társaságunk – térítésmentesen – Ön helyett átveszi, kiegyenlítve a végtisztességre történő előkészítésért és az elhunyt hűtéséért felszámolt díjat, amelyet az irodánkban történő ügyintézés során továbbszámlázott díjtételként számolunk el.

A temetéshez szükséges a Rendőrség engedélye? Nem szükséges érte fáradnia, s hosszasan várakoznia, Társaságunk beszerzi Ön helyett a szükséges engedélyt.

A temetéshez szükséges Halotti anyakönyvi kivonat beszerzéséért szintén nem kell fáradnia, azt Társaságunk – szintén térítésmentesen – Ön helyett beszerzi, levéve a terhet Önről, s megkímélve Önt a hosszú és idegőrlő várakozásoktól.

Érdeklődjön!

AKSD Temetkezés Debrecen
Mobil: 06-30/6561-389
E-mail: info@aksd-temetkezes.hu