mobile menu

Bemutatkozás

Honlapunk célja, hogy teljes körű, minden részletre kiterjedő tájékoztatást adjon Önnek és a végtisztesség megadásának megszervezésében érintett hozzátartozóknak. Egy haláleset bekövetkezése mindig nehéz helyzet elé állítja a családtagokat és sok esetben még a legerősebb és leghatározottabb emberek is képesek döntésképtelenné és elesetté válni.

Társaságunk ebben a nehéz helyzetben kíván segítséget nyújtani, levéve a terhet az eltemettetők válláról, megkímélve Őket az esetleges félrevezetésektől ebben a fájdalmas időszakban.

temetkezes-debrecen-bemutatkozas_1.jpg temetkezes-debrecen-bemutatkozas_2.jpg

Debrecen Városában kizárólag AKSD Temetkezés Debrecen végez saját munkavállalói állományával egy helyben teljes körű temetkezési szolgáltatást, így kézenfekvő és gazdaságos megoldásokat tudunk kínálni, elsődlegesen szem előtt tartva, hogy a temetkezési költségek a lehető legkedvezőbben alakuljanak az eltemettetők számára.

Forduljon hozzánk bizalommal, kérje házhoz menő ügyintézésünket vagy fáradjon be a Debreceni Köztemető I. számú kapujánál található Temetés felvételi Irodánkba, ahol egyszerre 4 munkatársunk áll az ügyfelek, így az Ön rendelkezésére is.

Önnek csak a rendelkezésére álló, temetéshez szükséges dokumentumokat kell biztosítania, s az AKSD Temetkezés Debrecen munkatársai innentől kezdve mindent elintéznek Ön helyett, legyen az korházi ügyintézés, boncolási mentesség megkérése, a halottvizsgálati bizonyítvány és a halotti anyakönyvi kivonat beszerzése, a boncolás nélküli hamvasztási engedély, sírnyitási engedély, vagy éppen rendőrségi temetési engedély beszerzése.

A Debrecen Város Kegyeleti Közszolgáltatójaként első kézből adunk információt Önnek a sírhely nyilvántartási rendszerünkből és a temetési időpont kiválasztásában is gyors és rugalmas választási lehetőséget tudunk biztosítani az Ön számára.

A temetőn belüli temetkezési szolgáltatási tevékenységeket kizárólagos joggal csak Társaságunk végezheti, így Társaságunktól közvetlenül – más közvetítő temetkezési szolgáltatók bevonása nélkül – tudja megrendelni az temetéshez Ön által szükségesnek ítélt szolgáltatásokat.

Saját sírköves csoportunk a temetéshez szükséges sírkő elbontásokat, majd a temetés megtörténtét követő újraállításokat, esetlegesen felmerülő új sírkő felállítását rövid határidővel, GARANCIÁVAL végzi el.

Mi abban segítünk Önnek, hogy félrevezető marketing ígéretek nélkül a legkedvezőbb ajánlat megadásával igyekszünk az Önt terhelő temetkezési költségeket az ár-érték arány szem előtt tartásával legalacsonyabb szinten tartani.